Must not be missed!!!!

0
514

Buy Me!!!

evolution_properties

· đŸ„ Early Bird Notice đŸ„
· New Price For Sale: 3 Bedroom House – Bridgefield – Guide Price ÂŁ230,000 to ÂŁ250,000 🏡 +++ GUIDE PRICE ÂŁ230,000 TO ÂŁ250,000 +++ Bored of viewing 3 bedroom homes with the typical box bedroom? Then this house really needs to be added at the top of your viewing list! Situated in the popular Bridgefield area of Ashford, this property has NO CHAIN so call or email us today!

Book your #PRIORITYVIEWING now before this goes live on all our other sites! 👇
To book your viewing:
đŸ“Č Send us a message on here
📧ashford@evolutionproperties.co.uk
📞 01233 501601

#community #lettingagent #evolutionproperties #ashford #freevaluation #estateagent #house #instanthousevaluationashford #RealEstate

#Realtor #ForSale #NewHome #HouseHunting #HomeSale #forlet #lettings #rental #HomesForSale #Property #Properties #Investment #Home #Housing #Listing #Mortgage #JustListed #goldwinner #britishpropertyawards #bestestateagent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here